Inici

JUANJO CÁCERES
dimarts 17 de febrer de 2004.
   

PROFESSIÓ: Investigador en ciències humanes i socials

OCUPACIÓNS:Coordinació de projectes de recerca, a ANSOAP-empresa d’investigació social-

TREBALLS DESTACATS

Espeitx, E.; Cáceres, J.; Massanès, T.: Com a la llosa res! Canvis alimentaris al Pallars Sobirà i l’Alt Urgell. Barcelona, Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional, 2001. Llibre.

Espeitx, E.; Cáceres, J.: “Riesgo alimentario y consumo: percepción social de la seguridad alimentaria”. Somos lo que comemos. Estudios de alimentación y cultura en España [Gracia, M. Ed.]. Barcelona: Ariel, 2002. Capítol de llibre.

Contreras, J.; Cáceres, J.; Espeitx, E.: Els productes de la terra a Catalunya. Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2003. Llibre

Espeitx, E.; Cáceres, J.; Puchal, A. et al Els comportaments alimentaris dels joves en procés d’emancipació Observatori Català de la Joventut, 2005.

Cáceres, J.; Espeitx, E.: Cuines en migració. Alimentació i salut d’equatorians, marroquins i senegalesos a Catalunya. Barcelona: Mediterrània, 2006.

Cáceres, J.; Espeitx, E. Exploracions de les percepcions socials sobre la seguretat alimentària a Catalunya. Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2007

Espeitx, E.; Cáceres, J. Informació i coneixements sobre la seguretat alimentària entre els consumidors catalans: exploració de formes comunicatives generadores de confiança i bones practiques. Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2008.

Gil. M.; Cáceres, J. (ed.). Cuerpos que hablan. Género, identidades y representaciones sociales. Mataró: Montesinos, 2008.

Espeitx,E.; Cáceres, J. Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya. Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2009.

Cáceres, J.; Espeitx, E. Comensales, consumidores y ciudadanos. Mataró: Montesinos, 2010.

CONTACTE AMB JUANJO CÀCERES

caceres@seiahs.info

WEB PERSONAL

http://www.juanjocaceres.com


contacte@seiahs.info