Inici

Prevenciˇ del sobrepŔs i l’obesitat
per Juanjo Cßceres
dimecres 4 d'agost de 2010.
Versiˇ per imprimir    

OBJECTIUS DE L’└REA

SEIAHS es proposa entre els seus objectius socials la promociˇ dels hÓbits i estils de vida saludable entre la poblaciˇ. Per aquest motiu, des de l’any 2009 desenvolupem una campanya de sensibilitzaciˇ sobre les conseqŘŔncies del sobrepŔs i l’obesitat.

Les motivacions de la nostra entitat per a l’estudi de la reducciˇ i prevenciˇ de la prevalenša del sobrepŔs i l’obesitat es troben en el fet que aquests trastorns constitueixen un dels grans reptes per a la salut p˙blica en el segle XXI, atesa la seva incidŔncia en l’ increment del risc de patir diferents malalties i en l’increment de la mortalitat. Trastorns com la diabetis mellitus, la dislipŔmia o la hipertensiˇ arterial, aixÝ com diverses malalties cardiovasculars, digestives i respirat˛ries, tenen en l’obesitat un factor de risc constatat.

QU╚ OFERIM

Actualment la nostra campanya s’adreša a dones majors d’edat, especialment dones estrangeres, a les quals considerem un colĚlectiu vulnerable.

Per tal de desenvolupar-la, entrem en contacte amb entitats de dones o amb associacions i els oferim la la realitzaciˇ d’una acciˇ sensibilitzadora, mitjanšant xerrades i tallers formatius. Aquestes xerrades o tallers sˇn totalmen gratu´tes tant per les entitats de dones com per les associacions, aixÝ com pels assistents, i no inclouen cap tipus de promociˇ de productes ni d’articles relacionats amb el sobrepŔs.

Les entitats o colĚlectius interessats tambÚ poden adrešar-se a nosaltres mitjanšant per via telef˛nica o per correu electr˛nic, per tal de concertar una xerrada o taller.

TelŔfon de contacte amb l’associaciˇ: 934 763 543

Correu electr˛nic: contacte@seiahs.info


contacte@seiahs.info